Ayder Hotel

Ayder Otel sayesinde hiç çıkamadığınız bir tatil heyecanını yaşayabilirsiniz. İster ailenizle ister sevdiklerinizle ve ister arkadaş ortamınız ile böylesi güzel bir yere gelip çok keyifli ve konforlu bir tatil yapabilirsiniz. Harika bir mimari yapıya sahip olan otelimiz görenleri adeta büyülemeyi başarıyor. Yalnızca bununla kalmayıp otelin içerisindeki odaların iç tasarımı, yemekler, çalışanlar muhteşem yaylasında görenleri büyülemeyi başarıyor. Yemyeşil yaylasının atmosferi size harika bir huzur sunuyor. Odalarda kendinizi çok rahat hissetmeniz mümkündür. Bu nedenle kendinizi evinizdeymişsiniz gibi hissedeceksiniz. 

Odaların rahatlığı ile çalışanların güler yüzü hakim olunca otelden kesinlikle hiç ayrılmak istemeyeceksiniz. Karadeniz’in en özel ve gözde şehri olarak bilinen Rize, sizi bambaşka bir dünyayla buluşturacak. Güzelliği ve yeşili ile etrafa un sanmış Ayder, Rize’nin tüm güzelliklerini içerisine alan bir yerdir. Bu kadar bahsedilen ve güzelliklerini duyuran bir yere gitmemek kesinlikle olmaz. Tatil planınız varsa kesinlikle bunun için önceliğimiz Ayder Otel olmalıdır. Bunun nedeni ise doğayla iç içe olması ve bu ferahlığı yaşamanızdan dolayıdır. 

Ayder Otel yalnızca doğası nedeniyle ün salmış bir yer değildir. Bunun yanında konaklama ve beslenme gibi konularda da ön planda yer alır. Çünkü birbirinden lezzetli yöresel yemekler ile size tadının damağımızda kalacağı bir yemek sunar. Ayrıca açık büfe mutfağımızda isteyeceğiniz envaye çeşit besini bulabilmeniz mümkündür. Rize’ye ait birbirinden güzel ve özenle hazırlanmış yemekleri, mezeleri ve içecekleri kolayca bulabilirsiniz. Yalnızca bu kadarla sınırlı kalmayan mutfağımızda atıştırmalık ve salatalarda yer alır. Sabah kahvaltısını ve aksa yemeğini ise doyurucu bir o kadarda lezzetli menü ile geçirebilirsiniz. 

Ayder Hotel İmkânıyla Tatilinizi Eğlenceler ile Zirveye Çıkarın

Ayder Otel İmkanıyla sunulan etkinliklerle siz konuklarımızın tatili çok daha eğlenceli ve keyifli geçecek. Karadeniz’e özgü yöresel danslar, harika müzikler, yemek partileri, akşam fasılları ve çeşitli etkinlikler ile Ayder otelde muazzam bir vakit geçirmeniz mümkündür. Eğlenceden ziyade muhteşem bir atmosfer sunarak bol oksijen almanızı sağlıyor ve sevdiklerinizle unutulmaz bir tatil heyecanına ortak oluyoruz. Ayder Resort Hotel olarak biz kültürel değerlere çok önem veriyoruz. Bu nedenle etkinlik sırasında çocuklarınızın da orda olmasına katkı sunuyoruz. 

Ayder Yaylası’nın muazzam güzelliğini tanıtan pek çok Otel bulunur. Ancak bizler gerek otelimizin iç ve dış güzelliği gerek oda sayısı, gerek odaların konforu gerekse çalışanlarımızın güler yüzlü ve çalışkanlığı ile en ön planda yer alıyoruz. Oldukça kaliteli ve güvenli bir konaklama sunduğumuz için kesinlikle geldiğiniz zaman asla pişmanlık duymazsınız. Ayder Resort hotel olarak ilk önceki vazifemiz müşteri memnuniyetidir. Bu nedenle sizleri en iyi ağırlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Sizde harika manzara, bol oksijenli bir hava ve yakından görülebilecek pek çok güzelliği bir arada tatmak isterseniz Ayder Hotel sizler için en iyi seçenektir. 

Ayder Hotel ile Birinci Sınıf Kalite ve Hijyen En Üst Dorukta

Ayder Hotel olarak bizler için her şeyden önce temizlik ön plandadır. Hijyen birinci kuralımızdır. Gelen misafirlerimizi mis gibi kokan ve ferah odalarda ağırlamak elbette ki en başlıca görevimizdir. Çünkü değerli konuklarımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Otelimize görevli olan personellerimiz doğal ürünler ile temizlik işlemini yürütürler. Size ise sadece bu odada keyifli vakit geçirmek ve rahatça bir uyku çekmek kalır. Odalar sürekli olarak havalandırıldığında bol oksijenli bir havayı soluyarak ne kadarda nezih bir ortamda olduğunuzun farkına varabilirsiniz. 

Mutfak bölümünde çalışan tüm personeller hijyen kurallarına en iyi şekilde uyar. Gerek bone, gerek eldiven ile işlerini yürüterek sizlere en iyi şekilde yiyecek hazırlamaya özen gösterilir. Otelimiz her türlü belge sertifikayı sahiptir. Güvenli bir ortamda sevdiklerinizle dilediğiniz kadar konaklayabilirsiniz. 

Ayder Hotel ile Özel Günlerinize Anlam Katın

Eşinize ya da sevdiğiniz kişiye sürpriz yapmak istiyorsanız ve güzel bir yerde konaklama gibi bir düşünceniz varsa kesinlikle bizi tercih edebilirsiniz. Harika atmosferi, görkemli manzarası ve konforlu odaları ile özel günün tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik odanızı tercih edip dilerseniz yatak süslemesi dahi yapılabilir. Özellikle balayı çiftlerinin tercih ettiği böylesi muhteşem bir yer anı biriktirmek için harika bir seçim olabilir. Sizde uygun fiyat garantisinden yararlanmak isterseniz erken rezervasyon fiyatlarından yararlanabilirsiniz.



Yorumlar